7a Fira Eco Social de Cardedeu: el consum conscient

La fira de l’economia social i cooperació de Cardedeu se celebrarà del 3 al 5 d’octubre

El consum conscient serà la temàtica principal al voltant de la qual girarà la 7a edició de la Fira Ecosocial, la fira de l’economia social i la cooperació de Cardedeu.

Aquest any la Fira se celebrarà del 3 al 5 d’octubre i inclourà tot un seguit d’activitats, tallers i xerrades, que es complementaran amb l’exposició “Lidera el teu consum”, que es podrà veure al Mercat Municipal, del 27 de setembre al 8 d’octubre.

La Fira d’Entitats d’Economia Social i Cooperació i el Mercat Agroecològic es farà el dissabte 5 d’octubre, a la plaça de Sant Corneli i voltants. Hi haurà més d’una trentena de parades de projectes locals d’economia social i solidària, entitats de cooperació internacional i un espai dedicat a productes agroalimentaris del Mercat de Pagès.

La Fira Ecosocial de Cardedeu forma part de la Tardor de l’Economia Social al Vallès Oriental, que agrupa la programació conjunta dels actes i fires d’economia social i solidària de 7 municipis de la comarca.

 

 

Programa de la 7a Fira Ecosocial

Dijous 3 d’octubre

  • 10 – 11.30 h Xerrada sobre consum ètic a la llar. “Com entendre les factures de la llum, aigua i gas”, amb tastet de productes locals. Al CSETC (c. Josep Vilaseca, 23).

Divendres 4 d’octubre

  • 18 – 20.30 h Xerrada: Taller Futurs imPOSSIBLES. “Cardedeu 2045. Com t’imagines la vila en el futur?”. Organitza la Comunalitat de Cardedeu i Cardedeu Vital. A càrrec de la Xarxa d’Economia Social i Solidària.

Dissabte 5 d’octubre

  • 10 – 14 h Fira d’Entitats d’Economia Social i Cooperació i Mercat Agreoecològic. A la plaça de Sant Corneli i voltants.
  • 10 h Inauguració de la jornada i xerrada-cafè: “Idees pràctiques per a un consum conscient”. A càrrec de la Revista Opcions.
  • En acabar, roda de presentacions a les parades participants.
  • 10 – 13 h Espai de joc infinit per a infants 0-6 amb materials reciclats a càrrec de Reeduca Cardedeu.
  • 11 -12 h Taller “D’on surten els productes del rusc i tast de mels”.
  • 11.15 h Espectacle infantil: “Posem veu als contes”, dinamitzat per Cardemots i el Consell de la Gent Gran.
  • 12.30 – 13.30 h Vermut musical. Amb esperit! Presenta el seu últim disc Cançons

Del 27 de setembre al 8 d’octubre

Exposició “Lidera el teu consum”, al Mercat Municipal.