Fidelitzar la compra a Cardedeu, un dels objectius de l’estratègia de comerç per a Cardedeu

Presentat el Pla Local de Comerç de Cardedeu (2024-2027), un estudi sobre el comerç i els hàbits de consum al poble i els objectius que cal assolir els propers anys

La Sala de les Columnes ha estat l’escenari de la presentació del Pla Local de Comerç de Cardedeu (2024-2027) a la ciutadania, un estudi sobre el teixit comercial de Cardedeu, els hàbits de consum i les línies estratègiques que cal desenvolupar els propers anys per dinamitzar el comerç de la vila.
 
D’entre els objectius que es marquen a l’estudi, hi ha els següents:
• Fer atracció comercial a tot el municipi, de manera que les persones que resideixin a Cardedeu tinguin com a espai de compra i de consum el mateix municipi.
• Que  els residents coneguin el teixit comercial del municipi i es compri en local, en proximitat.
• Reforçar la imatge comercial de Cardedeu amb uns valors clars i alineats amb els valors de la població.
• Incrementar la percepció de quantitat i continuïtat del teixit comercial del municipi.
Com es farà?
 
Tal com van explicar la regidora de Desenvolupament, Comerç i Turisme, Carme Mallorques, i el director del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic (CSETC), Manel Cortés, la fidelització es planteja com a principal objectiu de l’estratègia de comerç a Cardedeu els proper anys.
 
En aquest context, la regidora Carme Mallorques va apuntar la importància que el comerç de Cardedeu vagi unit i que es faci xarxa a través de la Xarxa Comerç Cardedeu.
 
Actuacions de dinamització per al 2024
 
Amb el lema Compra Conscient – Compra Cardedeu, el projecte de fidelització contempla el desenvolupament de diverses actuacions que s’han de desenvolupar de forma paral·lela i complementària aquest 2024:
 
• Creació i l’impuls d’un Pla de Comunicació, que ha de marcar les bases de l’estratègia comunicativa i d’una campanya per a la promoció del comerç i de sensibilització de compra a Cardedeu.
• Implementació d’una aplicació mòbil que permeti crear un sistema de fidelització de la clientela de Cardedeu, mitjançant descomptes, vals culturals…
• Creació d’un calendari d’activitats d’oci i de cultura per establir sinergies amb el comerç i la restauració de Cardedeu.
• Dinamització dels eixos de comercials, mitjançant la senyalització dels espais comercials als barris de Cardedeu i millora de l’enllumenat de Nadal.

 

 

 

Vens a Cardedeu per la Granollers Cup? Mira que pots fer-hi!!

Si participes a la Granollers Cup d’Hàndbol i vens a Cardedeu a disputar els teus partits… Cardedeu té molt per a oferir-te.

Cultura, gastronomia, comerç, modernisme….

Pots consultar tota l’oferta al següent enllaç:  Què fer a Cardedeu?

 

Què fer a Cardedeu

Presentació del Pla d’Acció de Comerç de Cardedeu

L’acte tindrà lloc el dimarts 18 de juny, de les 13.45 a les 15.30 h, a la Sala de les Columnes

La Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu acollirà, el proper dimarts, 4 de juny, la presentació pública del Pla d’Acció de Comerç de Cardedeu 2024 -2027. 

L’acte, que es desenvoluparà de les 13.45 a les 15.30 h, inclourà la presentació dels principals eixos estratègics i les línies de dinamització del comerç de Cardedeu que s’han de desenvolupar a Cardedeu els propers anys.

També es presentaran els aspectes més rellevants de la fase de diagnosi de la realitat del comerç de Cardedeu, tant des del punt de vista de l’oferta com del de la demanda.

I s’explicaran les actuacions de dinamització del comerç de Cardedeu previstes per l’any 2024.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde de Cardedeu, Josep Quesada; la regidora de Desenvolupament Local, Comerç i Turisme, Carme Mallorques, i el director del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), Manel Cortés.

 

 

Es publica la licitació del Bar-Restaurant de La Guingueta del Parc Pompeu Fabra

Us informem  que s’ha publicat la licitació del bar restaurant la Guingueta del Parc Pompeu Fabra.

Licitació electrònica

Denominació del contracte: CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE DOMINI PÚBLIC PER A L’ÚS PRIVATIU DEL BAR RESTAURANT LA GUINGUETA DEL PARC POMPEU FABRA, MITJANÇANT CONCURS

Órgan de contractació: Ajuntament de Cardedeu

Codi expedient: 2023/7061

Tipus de contracte: Concessió de serveis

Procediment de licitació: Obert

Termini de presentació d’ofertes: 25/06/2024 14:00:00

Accés al perfil de contractant: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300157800  

 

CSETC Ajuntament de Cardedeu Logo